کاربرد رنگ پودری الکترواستاتیک در مبلمان فضای باز

کاربرد رنگ پودری الکترواستاتیک در مبلمان فضای باز

 

کاربرد رنگ پودری الکترواستاتیک در مبلمان فضای باز، از آنجایی مورد توجه است که کیفیت بالای این مواد، به ضربه خوردگی کمک کرده و می‌تواند باعث شود تا آسیب به میز و صندلی حتی در شرایط و فضاهای باز کم شود. در این مقاله از مبلمان فلزی مسعودی می‌خواهیم درباره رنگ پودری الکترواستاتیک و کاربردهای آن در صنایع مبلمان صحبت کنیم.

 

رنگ الکترواستاتیک چیست؟

رنگ الکترواستاتیک، رنگی صنعتی است که هم در رنگ‌های پودری، هم در رنگ‌های مایع کوره‌ای در صنایع رنگ و پوشش تولید می‌شود و در زمینه رنگ‌ آمیزی انواع سطوح فلزی کاربرد وسیعی دارد. رنگ‌های پودری الکترواستاتیک بهترین نوع رنگ صنعتی هستند که کمترین اثرات مخرب زیست‌ محیطی را دارند و سلامت کارگران را تهدید نمی‌کنند. در حال حاضر نیز در طیف گسترده‌ای از صنایع، از رنگ‌ پودری استفاده می‌شود. البته انتخاب استفاده از رنگ‌های پودری یا الکترواستاتیک مایع، بستگی به کارخانه‌ دارد. اما به نظر می‌رسد رنگ‌های پودری کوره‌ای بهترین انتخاب برای صنایع فلزی باشند.

 

کاربرد رنگ پودری الکترواستاتیک در صنایع مختلف

کاربرد رنگ پودری الکترواستاتیک در صنایع مختلف

رنگ پودری الکترواستاتیک که از زمان معرفی آن در آمریکای شمالی در دهه 1960 بسیار محبوب شده است؛ پودری است که بیش از 15 درصد از کل بازار صنعتی را به خود اختصاص می‌دهد و در طیف گسترده‌ای از محصولات، از جمله در مبلمان فلزی فضای باز مورد استفاده قرار میگیرد. در سال‌های اخیر نیز شرکت‌های بیشتری رنگ الکترواستاتیک پودری با کیفیت بالا و بادوامی را تولید می‌کنند که امکان ایجاد راندمان بهبود یافته و انطباق ساده‌تر با محیط را برای افراد فراهم می‌کند. پوشش‌های پودری که به‌عنوان پوشش‌های محافظتی و تزئینی استفاده می‌شوند، در طیف تقریبا نامحدودی از رنگ‌ها و بافت‌ها در دسترس هستند.

                                                     

این محصول در طیف وسیعی از رنگ‌ها موجود است. با توجه به اینکه امروزه وجود مبلمان جزیی جدایی‌ ناپذیر از هر مکانی است، محافظت از محصولات تولید شده نیز برای افرادی که در این حوزه کار می‌کنند مهم خواهد بود. در این موارد نمی‌توان از کاربرد رنگ پودری الکترواستاتیک در مبلمان فضای باز چشم‌ پوشی کرد؛ به همین دلیل این ماده به عنوان یک قسمت اصلی در صنایع مبلمان مورداستفاده قرار می‌گیرد و بر روی قیمت آن‌ها مانند میز و صندلی تاثیرگذار است.

 

ویژگی های پوششی رنگ پودری در مبلمان فضای باز

ویژگی های پوششی رنگ پودری در مبلمان فضای باز

عملکرد پوشش رنگ پودری در مبلمان فضای باز در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در ادامه ویژگی‌های مختلف این محصول را معرفی می‌کنیم:

  • مقاومت سطحی خوب
  • سختی عالی
  • مقاومت در برابر سرما
  • مقاومت در برابر گرما
  • مقاومت در برابر ضربه

 

کاربرد رنگ پودری الکترواستاتیک در مبلمان فضای باز چیست؟

همان‌طور که اشاره شد، معمولا در صنعت مبلمان، مشکلاتی مانند آسیب رسیدن به میز و صندلی ها در هر شرایطی وجود دارد. تنها یک ضربه برای آسیب رساندن به یک میز و صندلی کافی است. بنابراین استفاده از پوشش رنگ پودری در مبلمان فضای باز می‌تواند از آن‌ها محافظت کند. از کاربرد رنگ پودری الکترواستاتیک در مبلمان فضای باز می‌توان به استفاده از آن در شرایط آب و هوایی اشاره کرد. در زندگی امروزی، با توجه به میزان استفاده افراد از تراس، بالکن، ویلا و ... ، اطمینان داشتن از عملکرد ایمن، مستمر و قابل‌اعتماد برای میز و صندلی ها مسئله‌ای حائز اهمیت و ضروری است.

 

رنگ های مختلف پوشش رنگ پودری در مبلمان فضای باز

پوشش‌های پودری در طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها، پوشش‌های صاف، بافت‌دار و همچنین رنگ دلخواه شما موجود هستند.

 

نحوه کاربرد رنگ پودری الکترواستاتیک در مبلمان فضای باز

نحوه کاربرد رنگ پودری الکترواستاتیک در مبلمان فضای باز

رنگ پودری در کوره به میز و صندلی می‌چسبد؛ در نتیجه پودر در طول اعمال گرما جریان یافته و سخت می‌شود که در ادامه مراحل استفاده از رنگ پودری برای مبلمان فضای باز را بررسی می‌کنیم.

  1. تمیز کردن (معمولا از یک پاک‌کننده قلیایی برای زیرلایه میز و صندلی استفاده می‌شود)
  2. شستشوی میز و صندلی
  3. خشک کردن میز و صندلی
  4. اضافه کردن پوشش پودری به میز و صندلی
  5. پخت میز و صندلی (معمولا انرژی بر است؛ زیرا برای مایع و جاری شدن پودر به دماهای نسبتا بالا نیاز است)

کل فرآیند پوشش پودری برای میز و صندلی اجرا می‌شود.

 

مزایا و معایب کاربرد رنگ پودری الکترواستاتیک در مبلمان فضای باز

کاربرد رنگ پودری در مبلمان فضای باز در کنار همه مزیت‌‎هایی که دارد، دارای معایبی هم هست. به همین دلیل در ادامه از هر دو جنبه به این موضوع نگاه کرده و مزایا و معایب این پوشش محافظ را موردبررسی قرار داده‌ایم.

 

مزایا

رنگ‌های الکترواستاتیک علاوه بر دوام بیشتر کارایی بالاتری نسبت به سایر انواع رنگ‌ها و پوشش‌های صنعتی دارند؛ چرا که ذرات رنگ‌ دانه پودری به‌ صورت الکتروشیمیایی روی سطوح اعمال می‌شوند. در نتیجه لکه پذیری، ظرافت بالا، زمان خشک شدن کوتاه و سطحی بی‌عیب و نقص به افراد ارائه می‌شود.

 

معایب

هزینه بالای انواع رنگ‌ها و پوشش‌های الکترواستاتیک یکی از معایب استفاده از این روش است. تجهیزات موردنیاز برای رنگ‌ آمیزی با رنگ کوره‌ای در مقایسه با سیستم کمپرسور ساده بسیار گران هستند. همچنین برای عمل‌آوری به دمای بالاتر و فشار بیشتری نیاز است. آماده‌سازی سطح قبل از استفاده از پوشش پودری نیز برای جلوگیری از چسبندگی حیاتی است.

 

فرآیند استفاده از رنگ پودری الکترواستاتیک

فرآیند آماده‌سازی و استفاده از رنگ الکترواستاتیک شامل عملیاتی است که در آن رنگ‌دانه‌های پودری یا درواقع همان رنگ‌ دانه‌های جامد توسط پیوندهای شیمیایی و فرآیندهای الکتریکی بر روی سطوح اعمال می‌شود. ذرات رنگ از طریق تجهیزات مخصوص به سطح موردنظر پاشیده می‌شوند. در این حالت سطوح فلزی، رنگ‌دانه‌های بار منفی را جذب می‌کنند و ذرات منفی به‌سرعت توسط بارهای مثبت بر روی سطح فلز جذب می‌شوند. رنگ‌آمیزی کوره‌ای موثرترین تکنیک برای رنگ‌آمیزی سطوح فلزی است و کاربردهای مختلفی را پوشش می‌دهد.

 

سخن پایانی

کاربرد رنگ پودری الکترواستاتیک در مبلمان فضای باز امروزه به حدی گسترده شده است که می‌توان ردپای آن را در بسیاری از مبلمان مانند میز، صندلی و ... مشاهده کرد. این پوشش پودری مقاومت این محصولات در برابر شرایط آب و هوایی یا درجه بندی IP افزایش داده و باعث می‌شود که دفع حرارت راحت‌تر انجام شود. در این مقاله درباره مزیت‌ها و معایب استفاده از رنگ پودری در مبلمان فضای باز صحبت کردیم. همچنین اگر نمی‌دانید درجه حفاظتی یا IP چیست؟ مقاله ما را در این مورد مطالعه کنید.

۵
از ۵
۱۰ مشارکت کننده
سبد خرید

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش